Tips til en romantisk date

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Inspirasjon til gode dater

Kanskje har du endelig fått invitert den lekre fyren eller flotte kvinnen du gjerne vil ha som kjæreste ut på date. Eller kanskje trenger du og kjæresten bare til et friskt pust? Uansett, å gå på date er en god måte å være sammen på. Men hva kan man gjøre på en date? Hvis daten er vellykket, hva gjør man så på date nr. 2? Her har vi samlet sammen noen gode råd til både en morsom date og en romantisk date. Les videre og bli inspirert.

Den aktive daten

En date kan selvfølgelig være aktiv, uten at den blir desidert sporty. Det gode ved en aktiv date er at dere får noen felles opplevelser, og det er hele tiden noe å snakke om. Dermed slipper man for pinlige pauser hvor ingen helt vet hva de skal si. Når man skal velge en aktiv date, så kan det være en god idé å velge noe ufarlig som alle kan være med på. Det kan for eksempel være en tur i skogen, på stranden eller i parken. Det innbyr blant annet til en liten pause med en medbrakt termos med god kaffe eller kanskje varm sjokolade. Hvis dere vil ta skrittet litt videre, og være litt mer aktive og lekne, kan en tur på GoKart-banen eller klatreveggen være en god idé.

Den kulturelle daten

En annen måte å oppleve noe sammen på en date, er ved å være litt kulturelle. Hvis dere velger å ta daten på et museum, så kan det være en fordel at dere begge vet at dere ikke behøver å gå gjennom absolutt alt. Dere er der for hverandre, og museet skal bare danne en fin ramme for at dere kan tilbringe et par timer sammen og finne noen gode samtaleemner. Hvis dere har lyst til å prøve en virkelig morsom date, så kan det være en god idé å se noe morsomt sammen, som for eksempel stand-up. Det er uformelt, og man behøver ikke nødvendigvis å sitte helt stumme ved siden av hverandre. Det er også lite som slår det å dele en god latter.

Den lekne daten

Her er hele poenget at dere skal finne frem det indre barnet. Mange lekedater har et lite element av konkurranse i seg, noe som gir virkelig gode muligheter for flørting. Vær dog likevel litt forsiktig hvis du har en tendens til å være en dårlig taper. Hvis dere liker brettspill, så finnes det flere brettspillkafeer rundt omkring. Hvis det ikke er noen i nærheten der du og dere bor, kan dere alltids ta et spill backgammon eller ludo med på cafeen. Bowling og minigolf er også populært hvis man har lyst å leke litt på daten. Eller hva med litt karaoke? Det viktigste er å skape noen uformelle rammer hvor man kan få frem sitt indre barn. Dermed slapper man også bedre av, og kan enklere vise seg frem fra sin beste side.

Opplevelsesdaten

Det aller mest klassiske man kan gjøre når man skal på date, er å gå på kino. Det er dog allikevel kanskje ikke helt optimalt, siden man bare sitter ved siden av hverandre under hele opplevelsen. Hvis poenget med daten deres er at dere skal bli bedre kjent med hverandre, så bør dere velge noe med innlagte pauser som gir mulighet for samtale. Derfor kan det være en god idé å dra på en eller annet sportsbegivenhet, som for eksempel en fotball-, håndball-, eller ishockeykamp. Men prøv å unngå å gå på en kamp med favorittlaget hans. Det kan fort bli litt anspent hvis laget hans taper. Ellers kan en konsert være en fantastisk opplevelse. Spesielt hvis man kan slappe litt av med en øl samtidig.

Date nr. 2

Hvis den første daten gikk bra, så er det dags for date nr. 2. På denne daten kan man legge nervøsiteten på hylla, og heller fokusere på ens nye «erobring».

Bowling

Bowling er ellers en god første date, men hvis dere ikke bowlet da, så er den andre daten det perfekte tidspunktet. Her kan man nemlig lære litt mer om den andres personlighet. Er han for eksempel en dårlig taper, eller kan dere begge to le av kjempetabbene?

Konsert

Hvis dere har oppdaget at dere har samme musikksmak på den første daten, så kunne du jo invitere ham eller henne med på konsert? Kanskje med et nytt band ingen av dere kjenner? På den måten blir det en enestående opplevelse som dere får sammen.

Gå på pub

Det er ikke alltid det sømmer seg å bli litt beruset på første date. Men på den andre daten kan dere begge slå dere litt mer løs og bare ha det morsomt sammen.

Populære sider