Hvordan date norske kvinner

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Både menn og kvinner kikker etter forskjellige ting når de er på date, og mange av disse observasjonene er med til å avgjøre om man vil ses igjen. Her kan du finne 5 ting som kvinner oftest legger vekt på første gang de er på date med en mann.

Skoene

Mer eller mindre alle kvinner i verden vil legge merke til skoene dine, og begynne å analysere skoene dine som om det var en krystallkule hos en spåkone. For kvinner er valget av sko med til å fortelle ufattelig mye om en fyr. Uansett om konklusjonene hennes er riktige eller rettferdige, er de med til å gi henne et helhetsbilde av deg. Bruk ditt valg av sko til å vise deg fra din beste side, eller i det minste skjule de verste. Unngå å gå med gamle lefser, selv om de er utrolig behagelige. Finn et par rene og pene sko. Hvis du er i tvil om de er for ”flashy”, så ta på et par simple og mer diskrete sko – bare sørg for at de ikke er skitne.

Du er hva du spiser

Det er faktisk oftest menn som legger mest vekt på hva kvinner spiser, men ditt valg av mat forteller ofte hvilken type du er. Man har ofte hørt at veien til en kvinnes hjerte går gjennom magen. Det er kanskje en sannhet med modifikasjoner, men du kan være helt sikker på at hun legger merke til hva du spiser. På den annen side, hvis du er overdrevent oppmerksom på hva du spiser, så kan det også bli oppfattet negativt av den norske kvinnen du er på date med. Mannen skal ikke klage over alle allergiene han kanskje allerede har eller kan få, og samtidig ikke stappe i seg maten som om det var det siste måltidet. Generelt setter kvinnen pris på at det går stille og rolig for seg når det gjelder maten. Det skal i hvert fall ikke være mannens første prioritet, for det skal selvfølgelig kvinnen han er på date med være.

Ikke bli for full

Dette kan være et problem hvis dere møttes på bar første gang. Da var dere sikkert rimelig berusa, og hvis dere skal møtes på bar igjen på date, så bør mannen huske å passe litt på. Selv om det kanskje ikke er noe vi legger like mye vekt på her i Norge som i andre land, så har de norske kvinnene en tendens til å se etter tegn på avhengighet eller andre dårlige vaner. Et glass vin og en drink er alltid hyggelig, og kan være med til å ta det verste av nervøsiteten. Likevel, å helle ned en stor fatøl sender ikke nødvendigvis signaler om måtehold. Hvis dere skal på date for første gang som et resultat av flørting på nett, så burde dere kanskje finne et annet sted å gå på første date enn på bar. Gjør noe aktivt sammen hvor dere kan snakke og le sammen, som for eksempel minigolf eller bowling. Alkoholen kan dere ta en annen gang.

Fokuset ditt

En av de aller viktigste detaljene ved en date, er hvor fokuset er. Den norske kvinnen forventer at du kun har øyne for henne. Hun er nemlig det naturlige midtpunktet. Så snart du ikke har fokus på henne, legger hun merke til det. Sørg derfor at den du dater er midtpunktet, også selv om det er første gangen dere ses.

Hendene dine

Etter øynene er hendene sannsynligvis den synlige kroppsdelen som forteller mest om en persons livsstil. Noen kvinner kikker helt bevisst på deres potensielle partners hender, mens andre ubevisst registrerer hvordan hendene ser ut. Du kan som kjent ikke forandre så mye på hvordan øynene ser ut, i hvert fall uten kontaktlinser, men hendene kan du alltids gjøre noe med. Sørg derfor å klippe neglene og vask bort den svarte renna innerst under neglene. Som utgangspunkt kler ikke menn lange negler, og de færreste kvinner har lyst til å holde hender eller berøres av deg hvis hendene er skitne.