Eldre damer velger yngre menn

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Modne kvinner med yngre menn er normalt

Det er ikke lenge siden det var uvanlig at kvinner over 40 var sammen med menn som var 10 eller 20 år yngre. Slik er det ikke lenger, og cougar-begrepet har etter hvert blitt helt vanlig. Selve begrepet kommer fra USA, og refererer kort sagt til kvinner opp i årene som dater yngre menn. Som kulturfenomen har det en annen bakgrunn, nemlig alminnelig kvinnefrigjørelse. Nå er det ikke lenger nok med likestilling på arbeidsplassen, kvinnene vil også ha likestilling seksuelt. Hvis det er noen som kan forstå det, så er det menn som gjennom tusenvis av år har praktisert å ha unge elskerinner. En av årsakene til at det har blitt så normalt at eldre kvinner søker yngre menn, er at de unge og de unges liv har blitt så verdifullt. Og som cougar kan man stjele til seg litt ungdom ved å få en ung elsker.

Hva er en cougar?

Nå har vi brukt begrepet ”cougar” flere ganger uten å forklare i dybden hva det betyr. Det er sikkert ikke alle som er helt klar over hva det innebærer å være en cougar, så her kommer en mer dyptgående forklaring. Man kan si at en cougar typisk er en moden kvinne, med et velfungerende arbeidsliv, hun har god inntekt og hun utstråler selvtillit. Ofte har hun vært i et mer konvensjonelt forhold med en jevnaldrende mann, og kanskje har hun barn med tilhørende kompromisser og problemer. En slik kvinne kan så velge en ung fyr hvor statusforholdet som oftest allerede er fastlagt med henne som den som stiller kravene. Det gir en slags frihet, og faktisk er det en klassisk maskulin seksualitet som utøves. Hun får nesten en alfa-rolle i forholdet. Poenget er nemlig at den modne kvinnen ikke har lyst til å gjenta konformiteten i det tidligere parforholdet med stasjonsbil, hus og bikkje. Når en moden kvinne velger en yngre mann uten forpliktelser, så kan hun få spontaniteten, latteren, putekrigene og det lekende elementet.

Kjærlighet mellom modne damer og yngre menn

Alle menn har på et eller annet tidspunkt opplevd en følelse eller seksuell tiltrekning i forhold til en voksen kvinne. En venns mor som var litt sexy, en lærerinne eller andre. Som ung fyr har man stor lyst til å eksperimentere, i motsetning til yngre damer som først slår seg løs seksuelt etter de fylte 30. Den unge mannen er på den måten mer seksuelt likeverdig med den modne kvinnen. Han kan få oppfylt noen fantasier og ønsker som han ikke kan finne hos en jevnaldrende. Man må også huske på at kjærligheten ikke har noen alder, og selvfølgelig kan det oppstå kjærlighet mellom en eldre dame og en yngre mann. Likevel, med forelskelsen kommer det gjerne problemer, spesielt når de er på middag sammen med hans venner og hun føler seg som en bestemor. En ung fyr vil også sannsynligvis på ett eller annet tidspunkt gjerne ha barn, noe som er et ferdig kapittel for hennes del. Det er altså risiko for problemer, men det er også mange eksempler på at forholdet kan utvikle seg til ekte kjærlighet.

Modne kvinner vil ha ordentlig sex

Hva skjer egentlig med kvinner når de blir eldre, som gjør at de blir tiltrekkende for yngre menn? Svaret er faktisk ganske enkelt: Eldre kvinner er modne og avslappede. De hviler mer i seg selv, og har som oftest gitt slipp på den sjenertheten yngre kvinner ofte har. For noen menn kan det være en fordel at det biologiske uret ikke tikker så høyt. Kanskje har hun fått de barna hun skal ha, og hvis han selv har barn og ikke vil ha flere, eller slett ikke vil ha noen i det hele tatt, så er alderen hennes kun positivt. Det kan også være flatterende for ham at en eldre kvinne syns han er attraktiv og spennende. Det oppfattes i hvert fall ikke lenger som om han traumatisk leter etter en moderfigur.

Menn visner hen

Kvinner liker dessuten menn med god selvtillit, som både kan være litt macho og oppmerksomme i hverdagen. En moden dame gidder ikke menn som kommer for tidlig eller mister ereksjonen hele tiden. Hun vil ha ordentlig sex. Derfor vil hun heller finne en ung fyr som vet hva han vil, og som ikke har hemninger, ølmage og gammelmannstøy. Sex med en eldre kvinne kan være virkelig frigjørende for en ung mann. Det er noen menn i 50-åra som har en tendens til å absolutt skulle ligne sin egen far. De har mistet lysten til å gjøre noe ut av seg selv, noe en moden kvinne overhodet ikke syns er attraktivt.

Populære sider